Care sunt cele mai bune mouse-uri pentru editare video?

Care sunt cele mai bune mouse-uri pentru editare video?

Mouse-ul este un instrument esențial pentru editarea video. Am realizat un top 3 al acestora.

1. Logitech MX Master 3

Butoane: 7 | Precizia senzorului: 4000dpi | Conexiune: Wireless (Bluetooth și 2.4GHz) | Ergonomic: mâna dreaptă

Caracteristici: Comutator ușor pentru conectarea la diferite dispozitive, încărcare rapidă USB-C, buton gestual.

MX Master este pilotul gamei de mouse de la Logitech și este ușor de văzut de ce. Forma sculptată, extrem de ergonomică, se potrivește frumos în mână (doar mâna dreaptă), cu un suport de deget mare extins pentru un plus de confort. Controalele sunt, de asemenea, extinse și foarte versatile, cu butoanele pentru degetele mari așezate direct sub o roată de defilare secundară acționată cu degetul mare.

Roata de defilare primară folosește defilarea inteligentă MagSpeed ​​de la Logitech, pentru a oferi precizie atunci când este rotită lent sau cu defilare hiper-rapidă când este atinsă cu viteză. Construcția din oțel măcinat a roții și funcționarea silențioasă îmbunătățesc în continuare senzația premium a acestui mouse.

Comenzile rapide presetate pentru butoanele suplimentare ale mouse-ului sunt disponibile pentru Photoshop, Premiere și alte programe populare, plus există chiar și controlul gesturilor. Un senzor laser de 4000DPI oferă o precizie extremă a indicelui, în timp ce durata bateriei wireless este de până la 70 de zile.

2. Logitech G604

Butoane: 15 | Precizia senzorului: 16000dpi | Conexiune: Wireless (Lightspeed & Bluetooth) | Ergonomic: mâna dreaptă

Caracteristici: roată de defilare hiper-rapidă în mod dual, memorie de bord, sistem mecanic de tensionare a butoanelor

Mouse-urile din seria G Logitech sunt concepute pentru jocuri, dar în cazul în care majoritatea arată foarte ridicol, G604 are un stil mult mai subtil. Avantajul cu alegerea unui mouse pentru jocuri peste rezistenţa la impact, în plus, în cazul G604, primiți mai multe butoane. Există 15 în total, cu 6 operate doar de degetul mare. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a atribui o mulțime de comenzi rapide la fiecare buton.

Senzorul de urmărire de 16.000 dpi de la G604 este mult mai precis decât ai avea vreodată nevoie pentru editare și același lucru este valabil și pentru conexiunea wireless „Lightspeed” cu timpul său de răspuns de 1ms. În acest mod obțineți până la 240 de ore de utilizare non-stop, dar Logitech încorporează și conectivitate Bluetooth în G604 pentru consum redus de energie, iar în acest mod vă puteți aștepta până la 5,5 luni de utilizare standard.

3. Microsoft Ergonomic Mouse

Butoane: 5 | Precizia senzorului: 1000dpi | Conexiune: cu fir, USB 2.0 tip-A | Ergonomic: mâna dreaptă Caracteristici: formă ergonomică, roată de defilare metalică

Editarea imaginilor și a videoclipurilor sunt activități care necesită mult timp, care se bazează foarte mult pe utilizarea mouse-ului, astfel încât este foarte important să vă asigurați că noul mouse este cât mai ergonomic posibil. Din fericire, nu trebuie să cheltuiți bani mulţi pentru a obține o cerință de bază precum confortul, deoarece mouse-ul Microsoft Ergonomic este exact așa: ergonomic.

Sigur, designul nu este la fel de radical pe cât îl obțineți cu niște mouse-uri premium, dar atunci este mult mai puțin costisitor. O roată de defilare metalică adaugă o notă de clasă, în timp ce senzorul de urmărire de 1000dpi este suficient de precis pentru proiecte basic.

Un minus ar fi reprezentat de faptul că acesta este un mouse cu fir. Cel mai bine este asociat cu un computer de birou unde este mai puțin probabil să pierdeți semnal wireless.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

VFX Suite 1.5: Ce trebuie să ştim despre noul update?Criterii determinante pentru alegerea unui monitor pentru editare video

CLIENTI

Banner Audienta

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00