Cele mai bune aplicații de editare video pentru smartphone/tabletă

Cele mai bune aplicații de editare video pentru smartphone/tabletă

Vă facem o scurtă prezentare a unor aplicații utile pentru editarea video cu telefonul mobil sau tableta.

Uneori realizăm editarea unor clipuri doar pentru divertisment sau când suntem plecați departe de tehnologia profesională de editare video. În acele momene ne sar în ajutor aplicațiile cu care putem lucra direct de pe telefon sau tableta.

1.Premiere Rush (Android, iPhone)
Preț: 9,99 USD / lună pentru un plan cu o singură aplicație (gratuit cu contul Adobe Creative Cloud plătit)

Este soluția de editare video mobilă Adobe, concepută pentru creatorii de conținut social și web care nu au cu adevărat nevoie de puterea (și o interfață mai complicată) a Premiere Pro.

Dacă utilizați deja un cont Creative Cloud pentru lucrările grele de editare și grafică a mișcării, puteți de asemenea să descărcați Premiere Rush. Îl poți folosi pe dispozitivul mobil și există și o aplicație pentru desktop.

Dacă sunteți pe gardul NLE și vă luptați să decideți între Resolve, Premiere și FCPX, poate considerați Premiere Rush ca factor decisiv, deoarece oferă posibilitatea de a începe să vă sincronizați fluxul de lucru mobil în timp ce utilizați în continuare o aplicație la nivel pro.

De remarcat: toate cele trei aplicații de mai sus vă permit să înregistrați și să adăugați voice-over și sunet înregistrat original la video în timpul procesului de editare.

2.FilmoraGo (Android, iPhone)
Preț: Gratuit

Pe lângă tăierea de bază, FilmoraGo vă permite să adăugați text, stickere, muzică și efecte sonore în materiale video. Muzica este extrasă de pe iTunes sau din biblioteca (limitată) a aplicației de melodii fără drepturi de autor. Puteți, de asemenea, să reglați culoarea și să aplicați filtre pe imagini.

În plus, FilmoraGo are o minunată caracteristică numită „pip” (,,picture in picture” sau imagine în imagine) care vă permite să așezați și să măriți un clip deasupra altui clip.

Trebuie menționat că utilizarea FilmoraGo înseamnă că veți avea un element de watermark FilmoraGo în colțul din dreapta jos al videoclipului exportat. Cu toate acestea, aveți opțiunea de a-l elimina prin actualizarea la versiunea Pro a aplicației pentru aproximativ 4,99 USD / lună sau cu o achiziție unică de 49,99 USD.

3.KineMaster (iPhone și Android)
Preț: 57,99 USD / an

În timp ce KineMaster are toate aceleași efecte ca alte aplicații de editare mobilă, strălucește cu adevărat pentru abilitățile sale de corecție a culorii. KineMaster vă permite să adăugați animații titlurilor și textului. În timp ce animațiile text vă vor ajuta video-ul să iasă în evidență, vor încuraja și oamenii să creadă că ați folosit cadre cheie într-o aplicație desktop. 

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Când este folosit programul Cinema 4D?VFX Suite 1.5: Ce trebuie să ştim despre noul update?

CLIENTI

Banner Audienta

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00