Când este folosit programul Cinema 4D?

Când este folosit programul Cinema 4D?

Acesta este un program important când folosim elemente 3D în editarea video profesională.

Cinema 4D este o aplicație de modelare, animație și redare 3D dezvoltată de Maxon, fiind excelentă pentru grafică, modelare și texturizare în mișcare.

Grafica în mișcare de difuzare, vizualizarea produselor, vizualizarea științifică și medicală și arhitecturală utilizează Cinema 4D. Este vorba de industrii profesionale de miliarde de dolari care au nevoie de programe software profesionale și de designeri și artiști calificați pentru a le utiliza.

Spider-Man 3, Iron Man 3, Inception sau Furious 7 sunt doar unele dintre multele filme în care s-au realizat efecte folosind Cinema 4D.

Este foarte important să rețineți că artiști și animatori 3D lucrează cu o mare varietate de instrumente și programe.  Compatibilitatea va fi un factor imens atunci când decideți ce program funcționează pentru cerinţele dumneavoastră. Cinema 4D este compatibil cu Windows și Apple OS X și necesită un procesor pe 64 de biți. Printre firmele care fac grafică și design în mișcare, Cinema 4D este foarte comun datorită ușurinței sale de utilizare și a integrării Adobe After Effects.

Mai jos avem prezentate 3 tutoriale ce vă sunt de folos, reprezentând 3 exemple de efecte pe care Cinema 4D le poate realiza.

1.Bodypaint

2.Modelare

3.Sculptare

 

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

4 trucuri simple în editarea video cu Adobe After Effects CCCele mai bune aplicații de editare video pentru smartphone/tabletă

CLIENTI

Banner Audienta

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00