5 tutoriale utile despre editarea video cu DaVinci Resolve

5 tutoriale utile despre editarea video cu DaVinci Resolve

În tutorialele următoare, vă prezentăm o serie de tutoriale despre editarea video în DaVinci Resolve de la Blackmagic Design.

1.Gradarea culorilor în DaVinci Resolve

DaVinci Resolve a apărut cel mai adesea ca fiind una dintre soluțiile mai bune pentru lucrul cu gradarea culorilor și situații specifice, precum și în prelucrarea tonului pielii.

În tutorialul de mai sus, obținem nu doar câteva informații excelente despre modul de lucru cu diferite tonuri de piele, ci și despre cum să facem măști, să unificăm tonuri și multe altele.

2.Rezolvarea efectului ,,Screen Pump”

Destul de ușor de eliminat în mod unic în platforma de editare NLE a lui DaVinci Resolve este efectul ,,scren pump”. Mai pe înțelesul tuturor, efectul este cel pe care îl întâlnim în filmări de la conrecte în care ecranul pare să sară cu ritmul melodiei.

3.Cum să eliminați obiecte

Deși este o opțiune excelentă pentru utilizatorii After Effects, în tutorialul ce urmează puteți vedea că DaVinci Resolve are exact aceeași tehnologie cu cea de la Adobe numită ,,Content Aware Fill”.

4.Fuziune și compoziție

Revenind la elementele de bază din acest tutorial de , ne aruncăm într-o informație rapidă despre cum să navigați DaVinci Resolve și despre primii pași pe care trebuie să îi faceți atunci când începeți. În multe privințe, platforma este destul de similară cu alte NLE-uri populare.

5.Animații de tip ,,neon”

Un efect la modă pe care nu toată lumea știe să îl realizeze. Cam așa am defini animația de tip ,,neon”. Mai jos avem un tutorial care explică felul în care acesta poate să fie realizat cu DaVinci Resolve.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

10 tutoriale de editare video pentru utilizatorii de Premiere Pro!4 trucuri simple în editarea video cu Adobe After Effects CC

CLIENTI

Banner Audienta

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00