Top 3 filme realizate cu Adobe Premiere Pro

Top 3 filme realizate cu Adobe Premiere Pro

Pentru mulți, cea mai mare provocare la editarea unui film este pur și simplu începutul.

Dacă vă gândiți la asta prea mult timp, ideea de a edita ore de filmare într-o singură viziune artistică poate fi copleșitoare. Sunt atât de multe decizii grele de luat.

A Ghost Story

Cineastul David Lowery scrie, regizează și editează multe dintre lungmetrajele sale. Unul dintre cele mai importante este hitul Ghost Story, care este remarcabil pentru povestea si stilul aparte. Filmul a avut un buget mic în comparație cu alte filme, cel de 100.000 dolari.

Deadpool

Poate că cel mai notabil film editat folosind Premiere Pro este filmul cu super-eroul Deadpool. Și pentru că Deadpool ar dori să afli totul despre procesul de editare, proiectul este adesea prezentat în promoțiile Adobe. Filmul s-a bucurat de un succes enorm, personajul interpretat de către Ryan Reynolds fiind unul ce are un comportament total opus oricărui super-erou de până acum.

Gone Girl

Unul dintre cei mai buni producători din vremea noastră, David Fincher are o reputație de renume pentru că a adăugat o mulțime de elemente compoziționale filmelor sale din post-producție. De la crearea de noi contexte, până la adăugarea de lucruri precum mașini și elemente de mobilier. Fincher a folosit Premiere Pro pentru filmele sale – precum Gone Girl, dar și pentru serialul Mindhunter.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Cele mai bune laptopuri pentru editare video în funcție de preț10 tutoriale de editare video pentru utilizatorii de Premiere Pro!

CLIENTI

Banner Audienta

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00